Yritys

  • Peltiverstas on perustettu vuoden 2017 keväällä. Kokemusta alalta löytyy kuitenkin jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta. Riku Riihimaa ja Petri Ponsiluoma ovat toimineet pitkään ilmanvaihto- ja peltialalla. Nyt he jatkavat samalla alalla yrittäjinä. Peltiverstas tarjoaa monipuolista palvelua niin yksityisille kuin ammattilaisillekin. Kokemus heillä on pitkä ja laaja omakotitaloista isoihin teollisiin kohteisiin.
  • Ydinosaamiseen kuuluvat erilaiset rakennuspeltityöt sekä ilmanvaihtotyöt ja -urakoinnit. Lisäksi palveluihin kuuluvat erikoispeltisepäntyöt kuten ajoneuvojen ja koneiden korjausosat, kipinäpellit, huuvat ja muut mittatilaustyöt.
[envira-gallery id=”75″]

Yksityisasiakkaillemme

Monista palveluistamme olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä voi saada mm. asunnossa tehdyn kunnossapito- ja perusparannustyön osuudesta. Lisätietoa löytyy täältä: veronmaksajat.fi

”Peltiverstas tarjoaa monipuolista palvelua niin yksityisille kuin ammattilaisillekin, kokemus on pitkä ja laaja omakotitaloista isoihin teollisiin kohteisiin.”